Ruokailu

Laadukasta itse valmistettua ruokaa

Koutakodin keittiö tarjoaa asiakkailleen laadukkaita, maistuvia ja monipuolisia aterioita.

Keittiön tavoitteena on edistää Koutakodin asiakkaiden hyvinvointia, terveyttä ja ylläpitää toimintakykyä maukkaan ruuan avulla.

Keittiö tuottaa päivittäin aterioita n. 20 hengelle.

Ruokalista suunnittelussa huomioidaan ravitsemissuositukset, vuodenajan vaihtelut sekä juhlapyhät. Pyrimme edistämään lähellä tuotettujen ja kotimaisten elintarvikkeiden käyttöä ruuanvalmistuksessa mm. perunat hankitaan lähitilalta ja kalaa saadaan myös paikallisista vesistöistä.

Ruoka on pääasiassa perinteistä kotiruokaa.

Koutakodin keittiössä valmistetaan päivittäin aamupala, lounas, päiväkahvi, päivällinen ja iltapala. Kaikki päivittäiset ruuat valmistetaan Koutakodin omassa keittiössä emännän toimesta.

Asiakkailla on vastuualueet, aamu-ja iltakeittiö. Keittiövuoroon sisältyy mm. ruuan esillepano, astiahuolto ja pintatasojen siisteys.

Huomioimme erityisruokavaliot, kuten kasvisruokavaliot ja erilaiset ruoka-aineallergiat.

Asiakkaalla on mahdollisuus valmistaa ruuat myös omista elintarvikkeista.

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä!

Mikäli tarvitset neuvoa tai apua, miten tulisi toimia, ota rohkeasti meihin yhteyttä. Autamme mielellämme!

Puhelin

050-313 5522

Osoite

Tossavanlahdentie 452 72600 Keitele

Sähköposti

paihdepalvelu@koutakoti.fi

×